Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin kuzey kısmında 25 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapımını sürdürdüğü Kent Parkta çalışmalar devam ediyor.

        Adıyaman Belediyesi, çeşitli sorunlardan dolayı yapımı aksayan Yeni Mahalledeki Kent Parkı en kısa sürede hizmete açmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

        Çevre duvarı örülmeye başlayan parkla ilgili bilgi veren yetkililer, “Şehrin kuzey kısmı olan Yeni Mahallede 25 bin metrekarelik bir alan üzerinde sürdürülen Kent Parkta çalışmalar hız kazandı. İçinde basketbol sahası, fitness ve spor alanı, çocuk oyun alanı, kamelyalar, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet yolu ile sosyal alanların bulunacağı projemizde çevre duvarı örme işlemine başlanıldı. İnşallah bu önemli parkımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler