Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor, Sultanbeyli Belediye Sporu 31 yendi.

        Ligin iddialı takımlarından Adıyaman 1954 Spor, Sultanbeyli Belediye Sporu ağırladı. Adıyaman Atatürk Stadında oynanan maçı Doğu Yılmaz yönetti.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan maçın 13. Dakikasında Adıyaman 1954 Spor oyuncusu 55 numaralı Berat Tosun’un topa vurmasıyla top filelerle buluştu. Tosun’un attığı gol ile Adıyaman 1954 Spor 10 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol gelmeyince maç 1 0 tamamlandı.

        Oldukça çekişmeli geçen maçın ikinci yarısında 49. Dakikada Sultanbeyli Belediye Spor oyuncularından Emrah Bedir’in attığı gol ile maç 11 oldu. Maçın 56. dakikasında Adıyaman 1954 Spor oyuncularından 19 numaralı Taylan Özgün’ün topu kaleyle buluşturmasıyla maç 21 oldu. Maçın 82 dakikasında Adıyaman 1954 Spor oyuncularından 96 numaralı Mehmet Küçükdurmuş’un attığı gol ile maç 31 oldu. 5 Dakika uzatmalara gidilen maçta her iki takımdan da gol gelmeyince maç 31 bitti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler