Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahir ALAN/ADIYAMAN,(DHA)-ADIYAMAN´da, koronavirüs testi pozitif çıkan yakını ile temaslı olduğu için evde karantinada olması gerekirken dışarı çıkan Fevzi Y., 3 bin 150 lira idari para cezası kesilerek yurda yerleştirildi.

        Cumhuriyet Mahallesi´nde yaşayan Fevzi Y., koronavirüs testi pozitif çıkan bir yakını ile teması nedeniyle karantinaya alındı. Evde karantinada olması gereken Fevzi Y.,  öğle saatlerinde dışarı çıktı. Fevzi Y.'nin dışarı çıktığını fark edenler durumu polis ekiplerine bidirdi. Polis ekipleri tarafından kent merkezinde fark edilen Fevzi Y.'ye, karantina hükümlerine aykırı davrandığı için 3150 lira idari para cezası kesildi. Fevzi Y., daha sonra çağırılan ambulansla yurda götürüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Adıyaman / Merkez Mahir ALAN

        2021-02-22 15:16:01

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler