Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Tabip Odası öncülüğünde korona virüsten ölen sağlık çalışanları için anma töreni düzenlendi.

        Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) çağrısıyla korona virüs nedeniyle yaşamını yitiren hekim ve sağlık çalışanları anma günü nedeniyle Adıyaman 14 Nolu Aile sağlığı merkezinde Tabipler odası Başkanı Erdoğan Altunbaş öncülüğünde tören düzenlendi.

        TTB, sağlık çalışanları için bir simge isim haline gelen Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun hayatını kaybettiği gün olan 1 Nisan’ı Covid19 nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını anma günü ilan etmişti.

        Anma töreninde konuşan Adıyaman Tabipler odası Başkanı Erdoğan Altunbaş, “Sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden fedakar bir şekilde sağlık hizmeti sunmakta sağlık çalışanlarımızın ortaya koyduğu çabanın değeri ölçülemez. Bugün burada Covid19 nedeni ile hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımız için bir aradayız. Yaşatmak için ölenlerin ruhu şad olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler