Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman İl Spor Güvenlik Kurulu Vali Mahmut Çuhadar başkanlığında toplandı.

        20212022 sezonunda il genelinde yapılacak her türlü sportif müsabakaların sağlıklı bir şekilde kurallara uygun olarak yapılması için alınacak güvenlik tedbirleri ile müsabakalarda Covid19 salgınına karşı yürütülecek uygulamaların görüşüldüğü İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Mahmut Çuhadar başkanlığında gerçekleştirildi.

        Valilikte yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Abdülhamit Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Öz, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, TFF ve ASFK temsilcileri ile diğer yetkililer katıldı.

        Gerçekleşen toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Büro Amirliği tarafından 20212022 sezonunda Adıyaman il genelinde yapılacak sportif müsabakalarda alınması gereken güvenlik önlemlerine ilişkin bir sunum yapıldı.

        20212022 sezonu spor müsabakalarında mücadele edecek takım ve sporculara başarılar dileyen Vali Mahmut Çuhadar, ''Spor, toplumsal ortak paydamızdır. Sporda şiddetin önlenmesi, müsabakaların huzur içinde takip edebilmesi için, sporcusundan yöneticisine ve taraftarına kadar bütün çevrelere sorumluluk düşüyor. Gerçekleştirilecek sportif müsabakaların pandemi tedbirleri çerçevesinde gerek sağlık gerekse de güvenlik açısından herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadan centilmence başlayıp aynı güzellikle bitmesi tek dileğimizdir. Yeni sezonda şimdiden bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

        Toplantı, İl Emniyet Müdürlüğünün güvenlik konusunda sunum yapması, katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşması ve gündemde yer alan maddelerin görüşülüp karara bağlanmasıyla sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler