Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Besni ilçesinde polis ekiplerince üzerlerinde uyuşturucu maddeyle yakalanan 7 kişiden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Besni ilçe Emniyet Müdürlüğünün yapmış oldukları denetimler kapsamında durumlarından şüphelenilerek durdurulan araçta arama yapıldı. N.A., A.P., B.Ö., B.Z, A.Ö., O.Y. ve R.S., isimli kişilerin içerisinde bulunduğu araçtan 10 paket halinde alüminyum folyo sarılı toplam 7,33 gram metamfetamin, üç paket halinde ise, toplam 7,05 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddeleri muhafaza altına alınırken şahıslardan N.A., ile R.S., isimli 2 şahıs gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri tamamlanan N.A., ile R.S., adliyeye sevk edildi. Şahıslardan N.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan polis ekipleri A.P., B.Ö., B.Z, A.Ö., ve O.Y., isimli şahıslara içmek için uyuşturucu madde bulundurmaktan haklarında yasal işlem gerçekleştirdi.

        Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler