Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Af bekleyen Ozan Tufan'dan flaş karar - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de Antalya kampına götürülmeyen genç yıldız, devre arası İspanya'ya transferi gerçekleşmeyince takımda kalmıştı...

        2

        Fotomaç'ın haberine göre, tecrübeli futbolcu affedilip tekrar takıma girmek için özel hayatı başta olmak üzere farklı kararlara imza atıp uygulamaya geçti.

        3

        Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olmasına rağmen, performansından çok kiloları ve özel hayatıyla anılan 22 yaşındaki yıldız hakkında sürekli olumsuz haberler çıkıyor.

        4

        'Kilo aldı, kadro dışı kalınca bunalıma girdi. İdmanları aksatıyor' gibi söylentilerin gerçek olmadığı ortaya çıktı.

        5

        Ozan'ın menajerlik şirketini değiştirerek Reza Fezali'ye geçtiği ifade edilmişti ancak hala Mirsad Türkcan'ın da ortağı olduğu Lian Sports ile çalıştığı belirtildi.

        6

        Crystal Palace'ın son güne kadar Ozan'ı istediği ifade edildi ancak İngiliz ekibinin hedefine hiç girmedi. Ozan'a, Real Betis, Deportivo ve Partizan kanca attı.

        13

        Yönetim, Ozan Tufan'ın affedilmesi yönünde görüş bildiriyor. Teknik direktör Aykut Kocaman da Ozan'ın bu şekilde devam etmesi halinde takıma katılabileceği yönünde sinyaller vermişti.

        14

        Ozan Tufan'ın motivasyonunu üst seviyeye çekmek için ailesini de İstanbul'a getirdiği ortaya çıktı. 22 yaşındaki futbolcu, Bursa'da yaşayan ailesini İstanbul'da yaşamaya ikna etti.

        15

        Onlarla daha çok vakit geçirerek hatalı davranışlardan uzak duruyor.