Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde 15 Temmuz darbe girişiminin 2’ci yıl dönümünde demokrasi nöbetine binlerce kişi katıldı.

        15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Şuhut’ta demokrasi nöbetiyle devam etti. Demokrasi nöbetine Şuhut İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Ak Parti Şuhut İlçe Başkanı Gültekin Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Şevik ve binlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile geldikleri alanda kurulan sahnede Kuranı Kerim tilaveti dinledi. Herhangi bir parti bayrağının olmadığı alanda, Türk Türk bayrakları ile meydan kırmızı beyaza büründü.

        Daha sonra Şuhut İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı’nın Kuran tilaveti ile başlayan Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilahi dinletisi, semazen gösterisi ve Kuran Tilaveti vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. İlim ve Kültür Merkezi Kuran Kursu hafız öğrencilerinin ilahi ve Kuranı Kerim tilaveti Şuhut’lu vatandaşlar tarafından takdir topladı. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe’nin günün anlam ve önemine binaen konuşması ile Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler