Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fetullahçı Terör Örgütü/Parelel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında Afyonkarahisar merkezli 7 ilde gözaltına alınana ve daha önce meslekten ihraç edilen10 komiser adliyeye sevk edildi.

        Afyonkarahisar merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Parelel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında daha önce meslekten ihraç edilen 10 komiser, 8 Ağustos günü gözaltına alınmıştı.

        Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, 2008 yılında Komiser Yardımcılığı Sınavı sorularının çalınmasıyla ilgili, gözaltına alınan ve daha önce meslekten ihraç edilen 10 komiserin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtiği. Sağlık kontrollerinin ardından 10 komiser adliyeye götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler