Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları tarafından İl Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

        Kentte bir tesiste düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısına, Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Avukat İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Avukat Hüseyin Sezen, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Alperen Bozdağ, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Avukat Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Afyonkarahisar AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, protokol üyeleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

        Açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, gençliğin önemini belirterek hep birlikte birlik ve beraberliğin gücü ile daha güzel günlere başarılara imza atacaklarını ifade etti.

        Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Alperen Bozdağ günün anlam ve önemine binaen konuşmasını gerçekleştirerek Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti. Daha sonra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Avukat İbrahim Yurdunuseven, İl Başkanı Avukat Hüseyin Sezen, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser'de parti üyelerine hitap etti.

        AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlemiş olduğu İl Danışma Meclisi basına kapalı olarak devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler