Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına bütün ilçe sakinleri riayet ederken, ilçedeki kimseye kolluk kuvvetleri tarafından kısıtlamayı ihlal ettikleri için ceza yazılmadı. Yaklaşık 28 bin nüfuslu ilçede ayrıca 682’si korona virüs (Covit19) temaslı olmak üzere 286 pozitif vaka olduğu öğrenildi.

        Nüfusu 28 bin olan ilçede geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına İhsaniye halkının tamamı uyarak örnek bir davranış gösterdi. Yurt genelinde olduğu gibi İhsaniye’de de uygulanan kısıtlamada vatandaşlara kısıtlamayı ya da kuralları ihlal ettikleri için polis ve jandarma tarafından her hangi bir işlem uygulanmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler