Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda, satışa hazır halde bulunan uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede gerçekleştirilen operasyonda, satışa hazır 8 pakette 10,12 gram metamfetamin, 3 adet ecstasy hap, 1 adet hassas terazi, 4 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet uyuşturucu madde paketlemede kullanıldığı değerlendirilen alüminyum folyo, 1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet tabanca fişeği, ile 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

        Öte yandan İstanbul ilinden uyuşturucu madde getirdiği belirlenen 2 şüpheli de 112 gram metamfetamin maddesi ile birlikte yakalandı. Konu ile ilgili olarak yapılan tahkikat neticesinde, 5 şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler