Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar’da Korona virüs (Covit19) pandemesinde başlayan normalleşme süreci ile hafta sonu semt pazarlarının kurulması hem esnafı hem de vatandaşları memnun etti. Esnaf ve vatandaşlar kurallara uyularak zor sürecin geçileceğini ve eski günlere kavuşacaklarına inandıklarını da ifade ettiler.

        Tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da Covid19 ile mücadele devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başlayan yerinde normalleşme kapsamında Afyonkarahisar’daki semt pazarları hafta sonu da kurulmaya başladı. Orta riskli iller arasında yer alan kentte hafta sonu semt pazarlarının kurulmaya başlaması hem pazar esnafını hem de vatandaşları memnun etti. Yaklaşık bir yıl aradan sonra kurulan semt pazarlarında gerekli tedbirler alınarak vatandaşların alış veriş yapılması sağlanıyor. Yetkililer kurallara uyulduğu takdirde Afyonkarahisar’ın mavi renk yani düşük riskli iller arasına girebileceğini açıkladı.

        Karardan esnaf memnun

        Pazar esnafı, uzun bir aradan sonra semt pazarlarının kurulmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Pazar esnafı, esnaf olarak tüm kurallara uyduklarını vatandaşların da bu konuda hassas olmaları gerektiğini söyledi.

        Pazarda alış veriş yapan vatandaşlarda kurallara uyarak alış veriş yaptıklarını söyledi.

        Öte yanda semt pazarlarında ekiplerin de gün boyu denetimlerini sürdürnekleri dikkatlerden kaçmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler