Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde Ankara Rehberler Odası işbirliğinde hazırlanan rehber uzmanlık eğitimi 4 Nisan tarihinde başladı.

        Eğitimin teorik kısmı 47 Nisan tarihlerinde interaktif olarak 4 gün, uygulama eğitimi 1415 Nisan tarihlerinde 2 gün olarak gerçekleşecek. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır yaptığı açıklamada Afyonkarahisar'ın turizmini geliştirmek, turizm bileşenlerinden rehber ihtiyaçlarını gidermek ve turizm potansiyelini geliştirmek için hazırladıkları 'Frigya Afyonkarahisar Bölgesi ve Savaş Alanları Uzmanlık Eğitimi'nin başladığı bilgisini verdi. Tanır, “Rehber uzmanlık eğitimi, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın onayı ile uygulamaya geçilmiştir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler