Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde köy yolunda çökme meydana geldi. Karayolunun boş olması olası bir kazanın önüne geçerken, yol ile birlikte yanındaki tarım arazilerinde yaklaşık 15 metre boyunda ve 80 santimetre genişliğinde yarık oluştu.

        Olay, BolvadinDerekarabağ köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah erken saatlerde yoldan geçmek isteyen araç sürücüleri yolda çökme meydana geldiğini ve yarıklar olduğunu görünce durumu jandarmaya bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma hemen yolu ulaşıma kapatarak güvenlik gerekçesi ile geçişlere izin vermedi. Bölgede yapılan incelemede, yarıkların karayolu ile birlikte yolun yanından geçen tarım arazilerinde de geçtiği tespit edildi. İncelemede yarılan kısmın yaklaşık 15 metre boyunda ve 80 santimetre genişliğinde olduğu görüldü. Olayın ardından jandarma ekiplerinin talebi ile bölgeye gelen iş makinesi kum ile yolda ki yarık ve göçükleri doldurdu. Bolvadin Kaymakamı Adem Öztürk de bölgeye gelerek incelemeler yapıp yetkililerden bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler