Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’daki görev süresinin üzerinden 1 yıl geçtiğini sosyal medya hesabından duyurarak bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığı kurum ve vatandaşlara teşekkür etti.

        Geçtiğimiz yıl görev yaptığı İçişleri Bakanlığı’ndan Afyonkarahisar’a Vali olarak atanan Gökmen Çiçek, kentte görev yapmaya başlamasının üzerinden bir yıl geçtiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Vali Çiçek’in 1 yıllık valilik görevi boyunca birçok projeyi hayata geçirdiğini belirten vatandaşlar ise özellikle ilçelerde kadınların sanatsal, kültürel ve ekonomik alanda kendini kanıtladığı Kadın Kültür Evleri, ilin turizmini farklı bir boyut kazandıran Frig Vadisi’ndeki Ayazini projesi ve geliri tamamen çocukların eğitimine harcanacak albikere.com alışveriş sitesi gibi Afyonkarahisar’a vizyon katan projeleri hayata geçirdiğini vurguladılar. Vali Gökmen Çiçek’te kendisine gösterilen bu teveccühe yine sosyal medya hesabından teşekkür ederek karşılık verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler