Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar’dan 4 ambulans ve UMKE ekibi Manavgat ve Marmaris’te yangından etkilenen itfaiyeci ve vatandaşlara ilk yardım hizmeti sağlıyor.

        Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 4 ambulans ve UMKE ekipleri yangın bölgesinde yanık, kesi ve dumandan etkilenen vatandaşların yardımına koşuyor. İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Manavgat ve Muğla Marmaris merkezli başlayan orman yangınına sağlık tedbiri olarak Müdürlüğümüz tarafından görevlendirilen 4 ambulans ekibi ve 2 UMKE ekibi 27 Temmuz'dan bu yana yangın yerlerinde hizmet veriyor. Yanık, kesi veya dumandan etkilenme şikayeti ile gelen itfaiyeci yerel halk ve gönüllülere müdahale eden sağlık ekiplerimiz zaman zaman evi, köyü zarar görmüş yerel halka da teselli vererek psikolojik destek sağlıyor” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler