Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 bin yıllık geçmişe sahip tarihi Frig Vadisi ve Emre Gölü üzerindeki sıcak hava balon uçuşları devam ederken, vadinin gökyüzünden eşsiz görüntüsünü görenler ise hayranlıklarını gizleyemiyor.

        Bölgede geçtiğimiz aylarda başlayan sıcak hava balon uçuşları tüm hızıyla devam ederken, meteorolojik şartların elverdiği ölçüde yapılan uçuşlarda ziyaretçiler balonlarla gökyüzünden 3 bin yıllık vadi, tabiat ve Emre Gölü manzarasını seyretmenin mutluluğunu yaşıyor.

        Vadinin eşsiz manzarasını seyredenler kervanına Vali Gökmen Çiçek’de katıldı. Vali Çiçek balon uçuşu deneyimini kendi sosyal medya hesabından fotoğraflar ve “Tarihin, tabiat, kültür ve doğal yaşamla harmanlandığı, Frig Medeniyeti’nin kalıntılarının ilk günkü ihtişamıyla büyülediği, Frig Vadisi’nde yer alan Emre Gölü'nde sıcak hava balonuyla uçuş yaparak, eşsiz manzarayı balondan izledik” mesajı ile paylaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler