Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Semih YARDIMCI/PATNOS(Ağrı), (DHA)AĞRI'nın Patnos ilçesine bağlı Kızkapan köyünde çobanlık yapan Vefa Karataş (16), Kartevin Dağı'nda yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç çobanın cansız bedenini köylüler ve jandarma buldu.

        Patnos'a bağlı Kızkapan köyünde çobanlık yapan Vefa Karataş, dün sabah hayvanlarını otlatmak için Kartevin Dağı'na götürdü. Günboyu yağmurun etkili olduğu bölgede hayvanlarını otlatan Vefa Karataş, akşam evine dönmeyince ailesi jandarmaya bilgi verdi. Köylülerle birlikte yapılan aramada Vefa Karataş telef olan bir büyükbaş hayvanla birlikte ölü olarak bulundu. Yapılan otopsi sonucunda yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirlenen Karataş, köy mezarlığında toprağa verildi.

        DHA-Güvenlik Türkiye-Ağrı / Patnos Semih YARDIMCI

        2020-05-06 10:49:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler