Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu, mutfağa girdi - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili takımın yıldız oyuncusu Abdulkadir Ömür'den aldığı mutfak pası sonrası mutfağa girdi. Abdulkadir Ömür'e kardeşim diye hitap eden Ağaoğlu, "Abdulkadir kardeşim pasını aldım çok teşekkür ediyorum. Yemek konusunda çok yetenekli olmadığını biliyorum ancak futboldaki yeteneğini tüm dünyaya yetiyor. Özellikle annenis yemek konusunda çok yetenekli olduğunu biliyoruz. Senin sakatlığın süresince seni ziyaret bahanesi ile gelip annenin hazırladığı o nefis yemekleri yemek gerçekten çok güzeldi" ifadelerini kullandı.

        "TÜRK'ÜN MİLLİ YEMEĞİNİ YAPACAĞIZ"

        Mutfakta hijyenin çok önemli olduğunu belirten Ağaoğlu, "Özellikle yabancı oyuncuların kendi geleneksel yemeklerini yaptıklarını izledik hep birlikte. Pas bana geldiğine göre Türk'ün milli yemeği olan kuru fasulye ve pilav. Millilik unvanını nereden alıyor. Pazar günleri gemilerin öğle yemeklerinde vazgeçilmezidir. Dünyanın neresinde olur ise olsun bir Türk gemisine gittiğinizde pazar günü mutlaka öğle yemeğinde kuru fasulye ve pilav vardır. Birde ekmek yapacağım. Fırıncılık bizim dede mesleğidir" ifadelerini kullandı.

        "İLK İŞİM TRABZON'A GİTMEK OLACAK"

        Karantina bittiğinde ilk iş olarak Trabzon'a gideceğini belirten Ağaoğlu, "Uçaktan iner inmez doğru moloza gidip önce bir kıymalı yiyeceğim ve sonrasında ise tesislere geçeceğim. İnşallah ligin kalan kısmını oynayacağız ve hayal ettiğimiz noktada bitireceğiz. Trabzon'u ve Trabzonspor'u futbolu çok özledim. İnşallah bu zor süreci hep birlikte atlatıp iki bayramı birlikte kutlarız" dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ