Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, yattı mı? 2023 Ocak Aile Destek Paketi ödeme takvimi ile ödemeler ayın kaçında yatacak?
        1

        Asgari ücret zammıyla birlikte gözler Aile Destek Programı ödemelerinde zam açıklamalarına çevrildi. Aile Destek Programı ödeme tarihleri Ocak ayı itibarıyla yeniden araştırılmaya başlandı. Yeni yılın gelmesiyle birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli ailelere verilen yardım ödemesi hakkında detaylar gündeme geldi. Peki, 2023 Ocak ayı Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak, ne kadar oldu? İşte Aile Destek Paketi hakkında merak edilen güncel bilgiler...

        2

        AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHİ HAKKINDA AÇIKLAMA

        Aile Destek Programı ödeme tarihleri aralık ayında da gündemde yer almayı sürdürüyor. Bakan Yanık katıldığı bir televizyon programında Aile Destek Programı başvuru şartlarını duyurarak, ödeme tarihi hakkında yılbaşı öncesinde "Yılbaşından önce bir yılbaşı hediyesi yapalım inşallah." şu ifadeler ile bilgi vermişti.

        3

        AİLE DESTEK PROGRAMI 2023 OCAK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

        Aile Destek Programı 2023 Ocak ayı ödeme tarihleri henüz belli olmadı. Konu ile ilgili resmi bir açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

        4

        AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİNE ZAM GELDİ Mİ?

        Aile destek yardımı ödemeleri geçtiğimiz aylarda 850 TL - 1.250 TL olarak güncellemişti. Yeni yılda ödemelerin miktarının ne kadar olacağına yönelik bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili gelişmelere haberlerimizde yer alacaktır.

        5

        AİLE SOSYAL YARDIM BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

        Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilmektedir.

        AİLE SOSYAL YARDIM BAŞVURULARI İÇİN TIKLAYINIZ

        6

        AİLE DESTEK PAKETİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

        Aile Destek Programı başvuruları ile ilgili detaylar merak ediliyor. 850 - 1.250 TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemesi gerçekleştirilecektir. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecektir.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ