Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AK Parti ve MHP Çankırı Belediyesi belediye başkan adayları kimdir?

        Vatandaşlar AK Parti ve MHP'nin adayları sırasıyla Hüseyin Boz ve İsmail Hakkı Esen hayatını araştırıyor. ÇankırıBelediyesi Başkan adaylarının hayatlarına dair detaylar haberimizde.

        HÜSEYİN BOZ KİMDİR?

        1974'te Çankırı'da doğan Hüseyin Boz, ilk ve ortaöğrenimini Çankırı'da tamamladı. Hüseyin Boz, Çankırı Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanlığı, Merkez ilçe Başkanlığı, Çankırı Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü, Çankırı Belediye Meclis Üyeliği, Çankırı Belediye Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti'den aday adayı olmak icin görevinden istifa eden İrfan Dinç'in yerine AK Parti'nin adayı olarak belediye meclisince 3 Mayıs 2018 tarihinde belediye başkanı seçildi.

        Boz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

        REKLAM

        İSMAİL HAKKI ESEN KİMDİR?

        Çankırı’da dünyaya geldi. 1988 yılında Çankırı Teknik Lisesi’nden mezun oldu. 1993 yılında 9 Eylül Üniversitesi’nden mezun olan İsmail Hakkı, aynı dönemde kendi otomotiv firmasında işletmecilik yapıyor.

        MHP Çankırı Belediyesi Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili ve Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini sürdürmekte.

        31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde de MHP’den Çankırı İli Belediye Başkan adayı oldu.

        Haberi Hazırlayan: Melike Düzgün
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ