Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AK Parti ve MHP Artvin belediye başkan adayı kim? Mehmet Kocatepe kimdir?

        AK Parti ve MHP 2019 belediye başkan seçimlerinde Cumhur ittifakından aday gösterdiği illerden birisi de Artvin oldu. Artvin'dekiseçmenler, AK Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı Artvin Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mehmet Kocatepe'nin hayatını araştırıyor.Cumhur İttifakı Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe'ninhayatından detaylar haberimizde.

        MEHMET KOCATEPE KİMDİR?

        1966 yılında Artvin Yusufeli, Altıparmak Köyü'nde doğan Mehmet Kocatepe, ilkokulu köyünde, orta öğrenimini Bursa S SüleymanÇelebi Lisesi'nde, lisans eğitimini ise Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tamamlayarak akabinde Sosyal Bilimler Enstitüsü'ndeHalk Eğitimi üzerine yüksek lisans yaparak ''Bilim Uzmanı'' unvanınıaldı. Medya ve İletişim alanında doktora çalışmalarına devam etmektedir.

        Bir süre ticaretle uğraşan Kocatepe, öğretmenlik yapmış, TBMM'de görev almıştır. 2003-2009 yılları arasında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde Personel ve Eğitim Daire Başkanı olarak görev olarak da görev yapan Kocatepe, 25 Nisan 2009 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. 2014 Yerel seçimleri ile Artvin Belediye Başkanı seçilmiştir.

        Evli ve 3 çocuk babası olan Mehmet Kocatepe, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

        Haberi Hazırlayan: Melike Düzgün
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ