Aksaray'da yaban hayvanları kameraya yansıdı
AKSARAY'daki yaban hayatını izlemek için Hasan Dağı eteklerine yerleştirilen kameraya tilki, baykuş, kızıl şahin ile tavşan görüntüleri yansıdı.
AKSARAY'daki yaban hayatını izlemek için Hasan Dağı eteklerine yerleştirilen kameraya tilki, baykuş, kızıl şahin ile tavşan görüntüleri yansıdı.
Aksaray'da görev yapan öğretmen Yasin Karaman, Hasan Dağı bölgesinde 2 bin metre rakımda bulunan bir su kuyusunun yanına, yaban hayatını izlemek ve yaban hayvanlarının takibini yapmak amacıyla kamera yerleştirdi. Karaman, 3 gün içinde su içmeye gelen hayvanların kameraya yansıyan görüntülerini elde etti. Görüntülerde; tilki, baykuş, kızıl şahin ile tavşanın su içmeye geldiği görüldü.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.