Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray’da uyuşturucuyla mücadele kapsamında geniş çaplı çalışmalar yapan narkotik ekipleri 2 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler tarafından 6 adet sera içerisinde 195 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirilirken, olayla ilgili olarak 2 şahıs gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri yaptığı çalışmalar sonucu Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde bulunan Yasin E. (49) ve Kurtuluş Mahallesi'nde Mehmet D. (40) isimli şahısların bahçelerinde Hint keneviri bitkisi yetiştirdiği bilgisine ulaştı. Ekipler iki ayrı adresi ve iki şüpheliyi teknik ve fiziki takibe aldı. Yaklaşık bir hafta süren takibin ardından yeterli delil ve bulgulara ulaşan ekipler operasyon için düğmeye bastı. İki müstakil eve eş zamanlı olarak operasyon düzenleyen narkotik ekipleri, evlerin bahçesinde oluşturulan 6 adet sera içerisinde 195 kök Hint keneviri bitkisini ele geçirdi. Ayrıca evlerde yapılan aramalarda 9 çuval içerisinde 8 kilogram satışa hazır vaziyette kurutulmuş uyuşturucu Hint keneviri bitkisi ve hassas terazi de ele geçirildi.

        Olayla ilgili 2 zanlı gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler