Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 2. Uluslararası Ihlara Vadisi Yunus Emre Şiir Şöleninde 24 şairi vatandaşlarla buluşturdu.

        Yunus Emre anısına düzenlenen şiir şöleni programı vesilesiyle Aksaray’ı tanıyan 24 şairin Aksaray Kültür Merkezinde vatandaşlara yaptıkları şiir dinletisi ilgi gördü. Şiir şölenine katılan Başkan Yazgı, “Geçen yıl ilkini yaptığımız şiir şölenimiz çok yoğun ilgi görmüştü. Vatandaşlarımızın şiire gösterdikleri yoğun ilgi hoşumuza gitti ve dedik ki bunun devamını getirelim. 5 yılı doldurmak üzereyiz. 5 yıl boyunca kültür ve sanat anlamında birçok etkinlikle şehrin çıtasını çok iyi bir noktaya getirdiğimize inanıyorum. İlkleri yaptığımız birçok program oldu. Bunlardan bir tanesi de bu programımız. Kültürel, sanatsal faaliyetler alanında birçok program yaptığımız için Aksaray Kültür Merkezini de çok yoğun bir şekilde kullanmış oluyoruz. Ayda 67‘nin üzerinde kültürel etkinlik gerçekleştiriyoruz. Kültürel, eğitim ve sosyal anlamda yaptığımız çalışmalarla şehirde güzel bir iz bıraktığımıza inanıyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler