Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray’da KOP Kırsal Kalkınma Projesi kapsamında oluşturulan seraları yerinde inceleyen Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri üreticilerle bir araya gelerek bilgilendirme yaptı.

        Aksaray Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ve şube müdürleri, merkeze bağlı Gücünkaya köyünde ve Laleli Mahallesinde yapımı devam eden seraları kontrol ederek denetimler yaptı. Çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Müdürü Saklav, “KOP Kırsal Kalkınma Projesi kapsamından Gücünkaya köyü ve Laleli Mahallesinde yapımına başlanan sera yapımlarında yüzde 70 oranında destek sağlanmaktadır. Toplam 16 çiftçinin yüzde 30 ödeme ile yararlandığı seraların son teslimat tarihi 10.05.2019’dur” dedi.

        Yapılan yeni seralar ile sera varlığı yönünden Aksaray’ın zenginleştiğini belirten Saklav, bu seraların Aksaray'ın tarımı için katma değer sağlayacağını belirterek çiftçilerin her zaman yanında olduklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler