Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesiyle uygulanan sokağa çıkma sınırlandırmasında Aksaray’da polis, jandarma ve sağlıkçılar karayollarında denetimler yapıyor.

        İçişleri Bakanlığı genelgesiyle bayram boyunca 4 günlük sokağa çıkma sınırlandırması kapsamında Aksaray’da geniş güvenlik önlemleri alınırken, karayollarında polis, jandarma ve sağlık ekipleri 724 görev yapıyor. Aksaray Ankara, Konya, Adana ve Nevşehir karayollarında konuşlanan polis, jandarma ve sağlık ekipleri sokağa çıkma sınırlandırmasında karayolundan geçen tüm araçları durdurarak kontrolden geçiriyor. Polis ekipleri seyahat izin belgesi kontrolünde bulunurken, jandarma ekipleri ehliyet, ruhsat ve araç sorgulama işlemini gerçekleştiriyor. Sağlık ekipleri ise sürücü ve tüm yolcuların tek tek ateşlerini ölçüyor. Kademeli olarak yapılan görev dağılımı kapsamında görev yapan ekipler ayrıca vatandaşların bayramlarını da kutluyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler