Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray’da sokak aydınlatma direğine çarpan otomobildeki yaralılar araç içerisinde sıkışırken, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Yardım ekipleri adeta zamanla yarıştı.

        Kaza, AksarayAnkara karayolunun 40. kilometresi Altınkaya Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Altınkaya köyüne gitmek için yola çıkan Kader A. (29) idaresindeki 68 ES 585 plakalı Toyota marka otomobil, Altınkaya Kavşağı'na geldiğinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köy girişindeki sokak aydınlatma direğine çarptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada sürücü ile araçta bulunan Ramazan A. (56), Kübra A. (18) ve Fadimana A. (46) yaralandı. Yaralılardan Ramazan ve Kübra A. otomobilde sıkışırken, çevrede bulunan vatandaşlar sağlık ve kurtarma ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım, Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İl Acil Afet Durum (AFAD) Müdürlüğü, polis ve jandarma ekipleri yaralılar için adeta zamanla yarıştı. Yaralılar sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Ramazan A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler