Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Alişan ve Buse Varol boşanma iddialarından sonra ilk kez yan yana geldi! - Magazin Haberleri
        1

        7 gün önce kızları Eliz'in 1. yaşını ayrı ayrı kutlayan Alişan ve Buse Varol'un boşanma aşamasında olduğu iddia edilmişti. Yasal işlemleri başlattığı ileri sürülen ünlü çiftin oğlu Burak, 3. yaşına girdi.

        2

        Haklarında çıkan 'boşanma' iddialarını yalanlayan çift, söylentilerin ardından ilk kez oğullarının doğum gününde objektif karşısına geçti.

        3

        "İYİ Kİ DOĞDUN OĞLUM"

        Burak'ın yeni yaşını okulda organize ettikleri bir partiyle kutlayan Alişan, eşi Buse Varol, kızı Eliz ve Burak ile çekilen aile pozunu "İyi ki doğdun oğlum." notuyla sosyal meyda hesabından yayınladı.

        4

        "ÇOCUKLARIM OLDUKÇA BAŞKA BİR ŞEYE İHTİYACIM YOK"

        Varol ise 3. yaşına basan oğlu Burak için yazdığı mesajda dikkat çeken satırlara yer verdi. Ünlü isim, "Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum... Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen oldukça hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Yeni yaşın sağlıkla gelsin birtanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum..." ifadelerini kullandı.

        5

        "KUTLAMADA BENİM VE ALİŞAN'IN AİLESİNDEN KİMSE OLMAYACAK"

        Birkaç gün önce Bebek'te görüntülenen Buse Varol, Burak'ın doğum günüyle ilgili, "Burak'ın sınıf arkadaşlarıyla yaptığı bir etkinlik olacak. Benim ya da onun ailesinden kimse olmayacak. Okulda kutlayacak. Evde kutlamayı konuşmadık. Burak artık 3 yaşında olduğu için o arkadaşlarıyla olmak istiyor." demişti.

        Alişan ile haklarında çıkan boşanacakları yönündeki iddialara da açıklık getiren Varol, "Aynı evde yaşıyoruz. Alişan ile görüşüyoruz." diyerek, 'ayrılık' haberlerini yalanlamıştı.

        6

        "YÜZÜK GÖSTERGE DEĞİL"

        Öte yandan evlilik yüzüğünü çıkardığı görülen Buse Varol, konunun hatırlatılması üzerine "Yüzük ya da başka bir şey onlar gösterge değil. Ben de hiçbir şeyin sebebini bilmiyorum. Her gün uyandığımda bambaşka haberler görüyorum. Bana yazılanları ben de sosyal medyadan, gazetelerden okuyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "BUNLAR ÇOK ÖZEL KONULAR"

        Evliliklerinde sorun yaşamadıklarını belirten Buse Varol, "Kriz falan gerçekten yok. Bazı şeyleri hep göz önünde yaşadık ama bunlar çok özel konular olduğu için konuşmak istemiyorum. Bir gün bir şey söylemek istersek Alişan ile birlikte söyleriz." demişti.

        Buse Varol, muhabirlerin "Peki sizi ne zaman birlikte göreceğiz?" sorusuna ise "Denk geliriz illa ki. Buralardayız. Bir yere gittiğimiz yok." yanıtını vermişti. Ünlü isim, çıkan haberlerin aksine mahkemeye boşanma dilekçesi vermediklerini de belirtmişti.

        8

        "BİR KARAR VERİRSEK AÇIKLARIZ"

        Alişan da 'boşanma' söylentilerinin ardından konuyla ilgili, "Dilekçeler verilmiş, kararlar alınmış... Yok o haklıymış, yok bu haklıymış... Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın! Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar. Biz bir karar verirsek açıklarız, söyleriz ama bizim adımıza karar vermeyin lütfen. Ne olur artık senaryolar üretmeyin! Yorum yapmayın, bize bırakın. Kararı biz verelim. Sonra ne isterseniz konuşursunuz, yorum yaparsınız." açıklamasını yapmıştı.

        9

        AYRI AYRI KUTLAMA

        Ünlü çift, kızları Eliz'in birinci yaşı için doğum günü partisi düzenlenmişti. Varol, Beşiktaş'taki bir otelde, Alişan ise aile arasında kızının doğum gününü kutladı. Varol'un düzenlediği etkinlikte Alişan yoktu.

        10

        "DAVET EDİLMEDİM"

        Alişan ise kızı Eliz için annesinin evinde pasta kesti. Kutlamada babanne Suzan Tektaş, dede Mehmet Tektaş, Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş, kızları Ceylan ve Eyşan hazır bulundu. Alişan'ın paylaştığı aile fotoğraflarında Buse Varol'un olmaması da kafaları karıştırmıştı. Buse Varol da yaptığı açıklamayla "Eve davet edilmedim." demişti.

        11

        KARDEŞİNİN VEFATIYLA YIKILDI

        Alişan, 2021 Temmuz ayında kardeşi Selçuk'un ölümüyle sarsılmıştı. Neredeyse her günü kardeşinin mezarında geçiren Alişan, işten kalan zamanlarını da yeğenleri Eyşan ve Ceylan ile geçirmeye başlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ