Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Alman polis Adrienne Koleszar formda kalmanın sırlarını paylaştı!
        1

        Almanya'da polis memuru olan 33 yaşındaki Adrienne Koleszar, Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla ilgi topluyor. Takipçileri, güzel polisin fotoğraflarının altına "Lütfen beni tutukla" gibi yorumlar yazıyor.

        2

        Fit vücudu ve güzelliği sayesinde yüz binlerce takipçiye ulaşan Koleszar'ın fotoğraflarının altına ilan-ı aşk yorumları geliyor.

        3

        İşi gereği her gün kavgalar, kazalar ve aile içi şiddet gibi pek çok olayla boğuştuğunu söyleyen Adrienne, spor yapmanın mesleğinde de ona pek çok şey kazandırdığını ifade ediyor.

        4

        Fotoğrafları nedeniyle patronlarından herhangi bir azar işitmediğini söyleyen Koleszar, fotoğraflarını kadınları cesaretlendirmek için paylaştığını söylüyor.

        5

        Instagram'da 515 bin takipçisi bulunan genç kadın, salonda ya da sokakta spor yaparken çektiği çok sayıda fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

        6

        Koleszar biçimli vücudunu spora sağlıklı beslenmeye borçlu olduğunu söylüyor. Adrienne Koleszar haftanın 5 günü spor salonuna gitmeye özen gösteriyor.

        7

        Kolezsar, formda kalmasının sırrını düzenli spora bağlıyor. Zira genç polis ilk olarak 17 yaşında fiziğinden memnun olmadığı için spor yapmaya başladığını söylüyor.

        8

        Koleszar, fit bir vücut elde etmek için çok fazla çaba harcadığını belirtiyor. Hatta 29 yaşına gelene kadar etrafındaki kişilerin spor yaptığını bile fark etmediğini ekliyor.

        9