Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Almeda Abazi: O an ömrümden ömür gitti - Magazin haberleri
        1

        Almeda Abazi özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

        2

        2008'de Miss Globe Kainat Güzeli seçilen Abazi, 2. Sayfa'ya açıklamalarda bulundu.

        3

        İşte Abazi'nin açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

        Baş ağrısı yüzünden hastaneye gittim. MR falan çekildi. Sol gözüm görmemeye başladı, bulanık görüyordum. Sonuçlar geldi migren çıktı, o da hamilelikten dolayı oluyormuş. Benim hamileliğimden haberim yoktu.

        Tolga ile hastanedeyken ufak bir kistim vardı onu da aldıracaktık, doktor ‘bu kisti alalım, ileride hamile olduğun zaman sorun çıkarabilir’ dedi. Biz de aldırmayı düşünüyorduk. Sonra doktor baktı ‘hamilelik olasılığı var mı’ diye sordu. Biz de ‘öyle bir şey mümkün değil’ dedik.

        4

        Başka bir doktora yönlendirdi. Oraya gittik kontroller yapıldı ve doktor ‘hamilesin’ dedi. Biz şok olduk.

        Ben Efe ismini çok seviyordum. Tolga da ‘Efe olsun ama sonuna ‘han’ da ekleyelim’ dedi. Çünkü onların ailede bütün erkeklerin adının sonuna ‘han’ ekleniyor. O da öyle devam etsin istedi.

        5

        İlk başlarda Tolga bana çok yardımcı oldu, çok uykusuz geceler yaşadım. Talihsizlikler oldu ‘sütüm yetmiyor’ diye paniğe kapılmıştım zor bir süreçti.

        Oğlum şu an 8 aylık. Daha birkaç aylıkken dermoid kist operasyon geçirdi, ömrümden ömür gitti. Bizim için çok zor günlerdi. Allah beterinden korusun, neler görüyoruz çok şükür oğlum iyi şimdi.

        6

        Yakın zamanda ekrana dönmeyi düşünmüyorum. Çünkü bambaşka bir noktadayım. Ben en son sunuculuk yaptım, öyle devam etmek istiyorum ama oyunculuk yapamam.

        7

        Tolga ile tanışma hikayem şöyle, ortak arkadaşlarımız vardı. Öyle bir araya gele gele tanıştık. İlk görüşte aşk değildi bizimki. Benim hayatıma girecek kişi çok çok önemliydi bu yüzden Tolga’yı biraz uğraştırdım. Bizim evliliğimiz çok ani oldu. Annemlere gittik, Tolga’nın ailesi bizim aile bir aradaydı ‘biz evleniyoruz’ dedik.

        8

        Her şey bir ay içinde gelişti, nişan falan yapmadık. 2.5 yıllık bir birlikteliğimiz vardı zaten. Şu an çok mutluyuz. Tolga’nın anne-babasını kendi anne-babamdan ayırmıyorum. Kardeşi de öyle çok güzel aile olduk.

        9

        Ben defalarca anlattım. Bir burnumu yaptırdım, üç sene önce de dudak dolgusu yaptırdım. Dolgu da kalıcı bir şey değil, bir daha da yaptırmadım zaten. Şu an yüzümde hiçbir şey yok.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ