Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatları DÜŞÜYOR! Son dakika: Altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL oldu? 2 Temmuz 2022 Cumartesi canlı 22 ayar bilezik, güncel çeyrek altın ve gram altın fiyatı takip sayfası - Altın Haberleri
        1

        Analistler, küresel bazda gerileyen tahvil faizlerine karşın reel getirilerin hala düşüş eğilimine girmemesinin altının ons fiyatını baskıladığını söyledi.

        Küresel merkez bankalarının sıkılaştırıcı politikaları sonrası artan resesyon tehlikesinin dolar talebini beslediğini aktaran analistler, söz konusu durumun bir süre daha yatırımcıların altına yönelik iştahını olumsuz etkileyebileceğini dile getirdi.

        Analistler, açıklanacak makroekonomik verilerdeki işaretlerin resesyona ilişkin beklentilere paralel altının ons fiyatında da oynaklığı artırabileceğini ifade etti.

        Bugün yurt dışında imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI), Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve ABD'de inşaat harcamaların takip edileceğini belirten analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.780 doların destek, 1.830 doların direnç konumunda bulunduğunu söyledi.

        2 TEMMUZ ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

        Altın fiyatları son bir haftadır düşüş eğilimini sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda kritik eşik olan bin lirayı aşan gram altın 970 lira seviyelerine kadar düştü. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL? 2 Temmuz altın fiyatları, cumhuriyet altını, çeyrek altın ve gram altın ne kadar? İşte Kapalıçarşı güncel altın fiyatları anlık veriler...

        CANLI ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

        2

        GRAM ALTIN FİYATI

        968,99

        972,59

        CANLI GRAM ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        SPOT ALTIN TL/GR FİYATI

        964,38

        964,58

        CANLI SPOT ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        10

        22 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI

        879,78

        908,46

        CANLI 22 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI İÇİN TIKLAYINIZ

        12
        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ