Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Gram altın fiyatı UÇTU! Son dakika: Güncel altın fiyatları, çeyrek altın, gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL? 28 Mayıs 2022 Cumartesi altın fiyatları canlı takip ekranı - Altın Haberleri
        1

        Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımlarında esnek davranılarak gerekirse eylül ayında beklemeye geçilebileceği şeklinde yorumlanan toplantı tutanaklarının küresel piyasalarda pozitif karşılandığını söyledi.

        Bugün ABD'de açıklanacak kişisel gelir ve harcamalar verilerinin takip edileceğini aktaran analistler, ayrıca piyasalar kapandıktan sonra yayımlanması beklenen uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye değerlendirmesinin de gündemin odağında bulunduğunu belirtti.

        Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.830 ve 1.800 doların destek, 1.880 doların direnç konumunda bulunduğunu bildirdi.

        28 MAYIS ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

        Altın fiyatları bugün ekonomi gündemini takip edenler tarafından araştırılıyor. Son günlerde yükselişe geçen altın fiyatları yükselişini sürüyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar? 28 Mayıs altın fiyatları, çeyrek altın ve gram altın ne kadar? İşte Kapalıçarşı canlı altın fiyatları anlık

        2

        GRAM ALTIN FİYATI

        980,28

        982,66

        CANLI GRAM ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        SPOT ALTIN TL/GR FİYATI

        980,12

        980,31

        CANLI SPOT ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        10

        22 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI

        890,11

        918,08

        CANLI 22 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ