Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Alvaro Negredo olaylı Fenerbahçe maçını Habertürk'e anlattı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Beşiktaş, kritik derbiden 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe’nin taraftar baskısıyla oyunu gerginleştirdiğini söyleyen Alvaro Negredo, “Rakip oyun oynamaya değil, sanki kavgaya çıkmış gibiydi. Hakem de bu gerginliğe ayak uydurdu. Ama biz de Fenerbahçe’ye uyduk, sakin olamadık” diye konuştu.

        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre Beşiktaş’ın tartışılan kararlarla Fenerbahçe’ye yenilmesi camiada büyük bir üzüntüye neden olurken, Siyah-Beyazlı formayla ilk kez Sarı-Lacivertliler’e karşı boy gösteren yeni tranferler, 90 dakika boyunca yaşananların şaşkınlığı içindeydi...

        3

        Öte yandan maç boyunca küfür yiyen Caner Erkin ise Mahmut Uslu'nun açıklamaları sonrasında adeta çılgına döndü. Teknik heyet, Caner'i takım otobüsüyle değil, başka bir araçla stattan çıkarmaya karar verdi.

        4

        58. dakikada oyuna giren Alvaro Negredo da olanlara bir anlam veremedi.

        5

        Karşılaşmanın ardından Habertürk’e konuşan 32 yaşındaki golcü, Fenerbahçe’nin taraftar baskısıyla oyunu gerginleştirdiğini söyledi.

        6

        Negredo, “Rakip oyun oynamaya değil, sanki kavgaya çıkmış gibiydi. Hakem de bu gerginliğe iyi ayak uydurdu. kırmızı kartlarını rahat çıkardı."

        7

        "Ama özeleştiri yapmak gerekirse biz de Fenerbahçe’ye uyduk, sakin olamadık. Sakin kalsaydık böyle bir sonuç çıkmazdı” ifadelerini kullandı.

        8

        ‘GOL SAYILSA MAÇI ALIRDIK’

        Sahaya girdikten sonra Beşiktaş’ın oyununa büyük hareketlilik katan Negredo, Ryan Babel’in golünde asist yapmış, kendi attığı gol de ofsayt nedeniyle sayılmamıştı.

        9

        "Çaldığı düdüklerle maça damga vuran hakem Ali Palabıyık’ın kararlarına en çok tepki gösteren futbolcuların başında gelen Negredo, “Öncelikle şunu söylemem gerek... Attığım nizami gol nasıl iptal oldu, anlamış değilim"

        10

        "Belki burada orta hakem suçlu değil. Hatalı olan yardımcı ama orta hakem bile çözebilirdi. O gol sayılsa biz bu maçı alırdık” şeklinde konuştu.

        11

        QUARESMA'YA 'PAS' TEPKİSİ!

        Gergin geçen ve kaybedilen maçın ardından Beşiktaş soyunma odasında da tansiyon oldukça yüksekti.

        12

        Hakem Ali Palabıyık’ın verdiği kararlar nedeniyle sinirlerine hakim olamayan Siyah-Beyazlılar, kendi aralarında da küçük çaplı tartışmalar yaşadı.

        13

        Özellikle Ricardo Quaresma’nın ilk yarıda müsait pozisyondaki talisca ve Cenk Tosun’a pas atmaması eleştiri konusu oldu.

        14

        Maç içinde Babel ve Tolgay Arslan da benzer bir tartışma yaşarken, teknik direktör Şenol Güneş’in de kırmızı gördüğü için Quaresma’ya kızgın olduğu öğrenildi.

        15

        USLU'NUN SÖZLERİ CANER ERKİN'İ ÇILGINA ÇEVİRDİ!

        CANER MASÖRÜN ARACIYLA AYRILDI

        16

        Fenerbahçe tribünlerinin maç boyu küfürler ettiği Caner Erkin, karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli kulübün basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun kendisi hakkında söyledikleriyle adeta deliye döndü.

        17

        Özel hayatıyla ilgili açıklamalara tepki vermek isteyen milli sol bek, teknik heyetin karrıyla takım otobüsüne bindirilmedi.

        18

        Masör Cemil Karataş'ın arabasıyla stattan ayrılan Caner'in bu şekilde basına açıklamada bulunması engellendi.

        19

        Sıcağı sıcağına oyuncusunu ateşe atmak istemeyen teknik ekip, RB Leipzig maçı öncesinde gerginliklerin daha da artmasını önledi.

        20

        Mahmut Uslu eski futbolcuları Caner Erkin'e verilen tepkilerin haklı olduğunu söylemişti.

        21

        Caner Erkin'in özel hayatında sorun yaşamasına rağmen kendisine sahip çıktıklarını anlatan Uslu, "Caner Erkin'in özel hayatını bütün kamuoyu biliyor."