Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya’da jandarma ekiplerinin il genelindeki sorumluluk alanlarında okul servislerine yönelik yaptığı denetlemede trafik yönünden kusurlu görülen 6 okul servisinin sürücüsüne ceza uygulandı.

        Edinilen bilgiye göre, ilde huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla Amasya İl Jandarma Komutanlığının ‘Huzurlu Parklar ve Okul Önleri’ adlı uygulaması kapsamında okul ve kurs binalarının önleri ile park ve bahçeleri dolaşan ekipler il genelinde de servislere yönelik yol uygulaması düzenledi.

        127 personelin katılımıyla düzenlenen denetimlerde 636 şahıs ve 253 aracın sorgusu yapılırken trafik yönünden kusurlu görülen 6 servisin sürücüsü hakkında toplam bin 156 TL işlem uygulandı, 1 araç ise trafikten men edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler