Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya Valisi Osman Varol, kendisini annesiyle ziyarete gelen 10 yaşındaki böbrek hastası Beyza Aydoğdu’ya makamında sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

        Amasya Valisi Osman Varol, makamında ağırladığı 5. sınıf öğrencisi olan ve aynı zamanda böbrek hastalığı bulunan Beyza Aydoğdu’ya sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

        Kesilen doğum günü pastasından sonra Beyza’nın yeni yaşını tebrik eden Vali Varol, kendisine sağlıklı ve güzel bir ömür diledi. Beyza ve annesiyle sohbet ederek derslerini ve okuldaki durumunu öğrenen Vali Varol, kendilerini ağırlamaktan dolayı çok memnun olduğunu belirtti.

        Beyza ve annesi doğum gününde böyle güzel bir sürpriz yaptığından ve misafirperverliğinden dolayı Vali Varol’a teşekkür ederken Vali Varol da Beyza’ya küçük hediyeler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler