Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA´da jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonda narkotik dedektör köpeği 'Puslu´nun tepki verdiği alanda yapılan aramada 8,5 kilogram kubar esrar ve 2 bin 500 kök kenevir ele geçirildi. 5 şüpheli gözaltına alındı.

        Amasya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM), İstihbarat Şubesi ile Göynücek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Göynücek ilçesine bağlı Ilısu köyündeki bir mezrada uyuşturucu yetiştirildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, teknik ve fiziki takibin sonunda operasyon düzenledi. 

        Narkotik dedektör köpeği 'Puslu'nun tepki verdiği alanda yapılan aramada 8,5 kilogram kubar esrar ile 2 bin 500 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyonda A.A., F.K., E.K., Ü.A. ve A.A. gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler