Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak içki imal edilmesinde kullanılan yaklaşık 85 litre alkol ham maddesi ile çeşitli düzenekler ele geçirildi.

        Alınan bilgiye göre, Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Ö.Ş. isimli şahsın ikametinin yanında bulunan depoda 'merdiven altı' diye tabir edilen yerde kaçak içki imal edildiği tespit edildi. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonla kaçak içki imal edilmesinde kullanılan yaklaşık 85 (seksen beş) litre alkol ham maddesi ile çeşitli düzenekler ele geçirildi ve suç unsurlarına el konuldu. Ö.Ş. isimli şahıs hakkında ise “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet” suçundan soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler