Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serap Şerife KARA/AMASYA, (DHA)AMASYA´da kumarhaneye çevrilen eve polis ekipleri baskın düzenledi. Baskında ev sahibinin de aralarında bulunduğu 12 kişiye kumar oynadıkları ve sosyal mesafeye uymadıkları için 50 bin 800 lira para cezası uygulandı.

        Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Akbilek Mahallesi´nde bir evde kumar oynatıldığı yönünde ihbar aldı. Harekete geçen ekipler, bahse konu evin kapısını çilingire açtırarak içeri girdi. Baskında, evde 2 oyun masası, iskambil, yazboz kağıtları, içki kutuları ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ekipler 1´i kadın, 12 kişiye toplam 40 bin 800 TL idari para cezası, ev sahibine ise ruhsatsız günübirlik ev kiralamaktan 10 bin lira ceza uyguladı.DHA-Güvenlik Türkiye-Amasya Serap Şerife KARA

        2021-03-02 08:03:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler