Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya Üniversitesi ile Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Eğitim Fakültesi Yerleşkesinde ‘Genç Ofis’ açılmasına yönelik protokol imzalandı.

        Amasya Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Süleyman Elmacı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir Kılıç tarafından imzalanan protokolle oluşturulacak ‘Genç Ofis’ ile öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personelin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve spor faaliyetlerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Ayrıca bağımlılıkla mücadelenin yanı sıra gençlerin kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin artırılması ve desteklenmesi de amaçlar arasında yer alıyor.

        Rektör Elmacı, “Üniversitemizde Gençlik Ofisi'nin yapılması için çalışma başlattık. Gençlik Ofisi başta öğrenciler olmak üzere akademisyenlerimize ve üniversitemizin idari personeline de hitap edecektir” dedi.

        Gençlik ve Spor İl Müdürü Kılıç ise, “Gençlik merkezlerimizdeki tüm çalışmalarımızı gençlerimizin yoğunlukta yaşadığı okul bölgelerine ve ilçe merkezlerinde gençlerin ayağına götürmeyi amaçlıyoruz. Kuracağımız Genç Ofis ile onların gelişimine katkı sağlamayı arzu ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler