Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Amber Heard anne oldu: O, hayatımın geri kalanının başlangıcı... - Magazin haberleri
        1

        Kendisine şiddet uygulamakla suçladığı ABD'li oyuncu Johnny Depp'ten 2016'da ayrılan Amber Heard, anne olduğunu açıkladı.

        2

        "ÇOK HEYECANLIYIM"

        Heard, Instagram hesabından hayranlarına sürpriz bir şekilde kızı olduğu haberini duyurdu. Bebeğiyle birlikte çekildiği bu fotoğrafını yayınlayan 35 yaşındaki oyuncu, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

        Bu haberi paylaştığım için çok heyecanlıyım. Yıllar önce bir çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim. Bunu kendi şartlarımda yapmak istedim. Kaderimizin en temel parçalarından birini bu şekilde düşünmenin biz kadınlar için ne kadar radikal olduğunu şimdi anlıyorum.

        3

        KIZINA VEFAT EDEN ANNESİNİN ADINI VERDİ

        "Umarım beşik almak için yüzük istememenin normalleştiği bir noktaya geliriz" diyen Amber Heard, sözlerine şu şekilde devam etti:

        Bir yanım özel hayatımın kimseyi ilgilendirmediğini savunmak istiyor. Ayrıca işimin doğasının beni bunu kontrol altına almaya zorladığını da biliyorum. Kızım 8 Nisan 2021'de doğdu. Adı Oonagh Paige Heard. O, hayatımın geri kalanının başlangıcı.

        Heard'ın kızına verdiği Paige adının, ölen annesinin adı olduğu öğrenildi.

        4

        TAŞIYICI ANNEDEN DÜNYAYA GELDİ

        Page Six'in haberine göre; Amber Heard'a sağlık sorunları nedeniyle asla kendi bebeğini taşıyamayacağı söylendikten sonra, oyuncunun kızı bir taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya geldi.

        5

        "DOĞUMA ŞAHİT OLDU"

        Ünlü oyuncuya yakın bir kaynak, "Oonagh kesinlikle muhteşem ve Amber de mutluluk sarhoşu. Her zaman anne olmak istediğini biliyordu ve bu onun en büyük dileğinin gerçekleşmesi anlamına geliyor. Amber, Oonagh'ın hayatına girmesine yardım eden harika kadına minnettar. Amber için en önemli şey, Oonagh'ın doğum anına şahit olabilmesi" dedi.

        6

        Aynı kişi ayrıca, "Doğurganlıkları hakkında konuşamayacaklarını hisseden, endişeli ve mahcup olan o kadar çok kadın var ki; Amber onların desteklendiklerini hissetmelerini ve doğurganlık sorunları olsa bile bebek sahibi olmanın birçok yolu olduğunu anlamalarını istiyor" ifadelerini kullandı.

        7

        OLAYIN GEÇMİŞİ

        Mayıs 2016'da yaşandığı iddia edilen olayda Johnny Depp'in, lüks evi kasıp kavurduğu ve Heard'e telefonla şiddet uyguladığı öne sürülmüştü. O dönem olay yerine ilk giden iki polisin herhangi bir suç kanıtı bulamadığı aktarılmıştı.

        Depp, kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen haber nedeniyle The Sun gazetesine açtığı davayı kaybetmişti.

        Londra'da görülen dava, Heard açısından da önemli bir zafer anlamına geliyordu. Ancak Depp'in Heard'e açtığı ve ABD'de görülecek 50 milyon dolarlık dava henüz sonuçlanmış değil.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ