Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Amber Heard cezaevine mi girecek? Johnny Depp davasında yeni gelişme!
        2

        BİLGİ TAHRİFATI ARAŞTIRILIYOR

        Polis, Heard'ün, 2016 yılında Johnny Depp ile yaşadığını ileri sürdüğü tartışmanın doğru olup, olmadığını araştırıyor. Tekrar incelemeye alınan konu ise ünlü oyuncunun bu tartışmayla ilgili herhangi bir bilgi tahrifatında bulunup, bulunmadığı...

        3

        "KURGU" İDDİASI

        Radar Online'ın haberine göre ise; Depp'in uzun süredir avukatlığını yapan Adam Waldman, soruşturmayı doğrulayan bir açıklama yaptı ve Heard'ün olayı kurguladığını ileri sürdü.

        4

        DEPP'İN AVUKATI KONUŞTU

        Waldman, konuyla ilgili, "Amber Heard ve arkadaşı Rocky Pennington, Johnny Depp'e yönelik taciz iddiasını kanıtlamak için 21 Mayıs'ta olay mahallini kurguladı" ifadelerini kullandı.

        Kısa süre önce ortaya çıkan polis kamerası görüntülerine işaret eden Adam Waldman, "Olay mahalli kocaman bir yalandı" dedi.

        Avukata göre; yeni deliller, çiftin kısa süren evliliklerini sona erdirdiği iddia edilen kavganın asla gerçekleşmediğini kanıtlıyor.

        5

        OLAYIN GEÇMİŞİ

        Mayıs 2016'da yaşandığı iddia edilen olayda Johnny Depp'in, lüks evi kasıp kavurduğu ve Heard'e telefonla şiddet uyguladığı öne sürülmüştü. O dönem olay yerine ilk giden iki polisin herhangi bir suç kanıtı bulamadığı aktarılmıştı.

        Depp, kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen haber nedeniyle The Sun gazetesine açtığı davayı kaybetmişti.

        Londra'da görülen dava, Heard açısından da önemli bir zafer anlamına geliyordu. Ancak Depp'in Heard'e açtığı ve ABD'de görülecek 50 milyon dolarlık dava henüz sonuçlanmış değil.

        6
        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ