Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Amerika güzeli Betty Maxwell'den şaşırtan itiraf!
        1

        ABD'nin Georgia eyaletinden güzellik yarışmasına katılan Betty Maxwell, 2015 yılında Miss America tacını taktıktan sonra şöhreti yakaladı.

        2

        Ancak 51 güzel arasından birinci seçilen Maxwell, kraliçe olduktan sonra hayatının bu kadar değişeceğini tahmin etmiyordu.

        3

        Miss America güzeli bu nedenle anılarından yola çıkarak, Miss Unlikely: From Farm Girl to Miss America adlı bir kitap kaleme aldı ve hakkında bilinmeyenleri kitabında topladı.

        4

        Maxwell, ruh eşiyle tanışma anının oldukça komik olduğunu dile getirdi.

        5

        Fox News'a açıklamalarda bulunan Maxwell eşiyle çöpçatanlık sitesinden tanıştıklarını itiraf etti. Güzellik kraliçesi seçildiği zamanlarda programının yoğun olduğunu ifade eden Maxwell "Hayatımın o zamanlarında biriyle tanışabilmemin bir yolu yoktu" dedi.

        6

        25 yaşındaki Betty Maxwell, "Okul ile çok meşguldüm ve yarışma için hazırlık yapıyordum. Hayatımın bu döneminde flört etmeye vaktim yoktu. Hayatınızın aşkıyla, ruh eşinizle internette tanışacağınız asla aklınıza gelmez. Ama Tanrı'nın bir bildiği var" şeklinde konuştu.

        7

        Güzellik kraliçesi seçildiği sene eşiyle flört ettiğini ancak ilişkisi hakkında konuşmasının yasak olduğunu ifade eden Maxwell "Sözleşme gereği insanların Amerika Güzeli'nin bir sevgilisi olduğunu bilmemesi gerekiyordu. Miss America’nın, yalnız bir kadın olmasını istiyorlardı" dedi.

        8

        Güzellik kraliçesinin açıklamaları ise şöyle:

        9

        "Dürüst olmak gerekirse bu çok zor bir şeydi. İnsanlar Amerika Güzeli’nin erkek arkadaşı hakkında konuşamamaktan dolayı şikayetçi olduğunu duymak istemez."

        10

        "Ama çok aşıktım ve onunla ilgili konuşamaya ihtiyacım vardı. Herkesten ve her şeyden izole olmuş bir hayat yaşıyordum."

        11

        "Size neşe veren şey hakında konuşmak istiyorsunuz ama mümkün olmuyor. Sevdiğim insanları da özlüyordum. Benim için zordu, çünkü ben, birbiriyle yakın ilişkiler içinde olan bir ailede büyüdüm."

        12