Uğur Fora: Karşınıza kim çıkarsa yenmeniz gerekiyor
Beşiktaş Genel Sekreteri Uğur Fora, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanacak derbi için "Kupaya talip bir takım olarak karşınıza kim çıkarsa yenmeniz gerekiyordu." diyerek yeni formatın rekabeti artıracağını söyledi.
ABONE OLZiraat Türkiye Kupası grup müsabakaları kura çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. C Grubu’nda yer alan Beşiktaş, ilk hafta maçında Fenerbahçe ile derbi mücadelesi oynayacak.
Kura çekimin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Uğur Fora, kupaya talip bir takım olduklarını belirterek, "Karşınıza kim çıkarsa yenmeniz gerekiyordu. Dolayısıyla iyi bir fikstür oldu. İnşallah sonu iyi olur" ifadelerini kullandı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ