Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ana De Armas: 'James Bond'u bir kadın canlandırmamalı
        1

        'Blonde'da 'Marilyn Monroe' olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan aktris Ana De Armas, yeni 'Bond' filmiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

        2

        "KADIN BİR 'BOND'A GEREK YOK"

        Daniel Craig'in 'James Bond' karakterini son kez canlandırdığı 'No Time To Die' (Ölmek İçin Zaman Yok) filminde rol alan 34 yaşındaki oyuncu, yeni 'Bond'u kimin oynaması gerektiği sorulduğunda "Kadın bir 'Bond'a gerek yok." dedi.

        3

        "KİMSENİN KARAKTERİNİ ÇALMAYA GEREK YOK"

        Ana De Armas, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada "Kimsenin karakterini çalmaya ve üstlenmeye gerek yok. Bu bir kitap karakteri ve 'James Bond'un dünyasını konu alıyor." ifadelerini kullandı.

        4

        "KADINLARA DAHA ÖNEMLİ ROLLER VERİLMELİ"

        "Bond' karakterini bir kadın oynamamalı." diyen Armas, "James Bond' karakteri erkek olarak kalsa bile 'Bond' filmlerindeki kadın rollerinin daha farklı işlenmesini isterdim. Kadınlara daha önemli ve tanınma sağlayacak roller verilse ilgi çekici olurdu." şeklinde konuştu.

        5

        DANIEL CRAIG DE AYNI FİKİRDE

        'Bond' karakterini canlandıran Daniel Craig de meslektaşına benzer bir yorumda bulunmuştu. İngiliz oyuncu konuyla ilgili, "Bana kalırsa cevap çok basit. Filmlerde kadınlar ve farklı etnik kökenli oyuncular için daha iyi roller olmalı. En az 'James Bond' kadar iyi bir karakter yaratılacaksa neden bir kadın 'James Bond'u oynasın ki?" demişti.

        6

        Oyuncu, 'No Time To Die' filminde 'Paloma' adında bir ajanı canlandırmıştı.

        7

        MARILYN'I MONROE'YU CANLANDIRACAK

        Oyuncunun merakla beklenen son projesi ise 1950'li yıllarda bir ikon haline gelen Marilyn Monroe'yu canlandıracağı 'Blonde' filmi. Filmin yayınlanan ilk görsellerinde oyuncunun Monroe'ya olan benzerliği oldukça dikkat çekmişti.

        8

        HAYATINI KONU ALIYOR

        Joyce Carol Oates'in çok satan romanından uyarlanan filmin kadrosunda; Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel ve Evan Williams yer alıyor. Asıl adı Norma Jane olan ikonun çocukluğundan başlayan hikaye, Monroe'nun şöhrete uzanan yolculuğunu ele alacak.

        Fotoğraflar: AP, Splash News.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ