Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kız Shiloh'un dans videosu sosyal medyayı salladı - Magazin haberleri
        1

        Bir zamanlar 'Brangelina' adıyla anılan ve 2016'da ayrılan Angelina Jolie ile Brad Pitt'in ilk biyolojik çocuğu Shiloh'un dans dersleri aldığı ortaya çıktı.

        2

        Los Angeles'taki bir kursta eğitim alan 16 yaşındaki Shiloh'un, dans konusundaki becerileri sosyal medyada paylaşıldı.

        3

        Eğitmen, genç kızın arkadaşlarıyla birlikte dans ederken çektiği bir videosunu YouTube kanalından yayınladı.

        4

        "DANSA İLGİLİSİ VAR"

        Tam adı Shiloh Nouvelle Jolie Pitt olan Shiloh'un hareketlerindeki ustalık da dikkatlerden kaçmadı. Aileye yakın bir kaynak, Shiloh'un dansa olan ilgilisini daha önce US Weekly'ye açıklamıştı.

        5

        Söz konusu kaynak, Shiloh hakkında "Dans etmeyi seviyor. Ciddi bir yeteneği var ve birkaç yıldır dans dersleri alıyor." diye konuşmuştu. Aynı kişi, Shiloh Jolie Pitt'in dans sayesinde arkadaş çevresi edindiğini ve bu şekilde sosyalleştiğini belirtmişti.

        6

        ÇOCUKLARI İÇİN KARŞI KARŞIYA GELDİLER

        Öte yandan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in, ilişkisinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. Jolie ve Pitt, ayrılık sonrası Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adındaki altı çocuğunun velayeti için karşı karşıya gelmişti.

        7

        ORTAK VELAYETE KARŞI ÇIKTI

        18 yaşından küçük 5 çocuğun ortak velayetini talep eden Brad Pitt, geçtiğimiz yıl mahkemeden zaferle çıkmıştı. Hukuk mücadelesine devam eden Jolie ise kararın ardından temyize başvurmuştu.

        Ortak velayete karşı çıkan Angelina Jolie, özel hakim John Ouderkirk'in eski eşinin avukatlarıyla iş ilişkisi olduğunu ve bu sebeple çocukları ve kendisinin adil bir yargılanmadan mahrum bırakıldığını belirterek, hakimin davadan alınmasını talep etmişti.

        Jolie'nin bu talebi üzerine harekete geçen Kaliforniya mahkemesi, ünlü oyuncuyu haklı bulup, "Bu etik ihlal, hakimin tarafsız olma kabiliyeti üzerinde şüpheler oluşmasına yol açıyor." açıklamasıyla hakimin görevine son vermişti.

        8

        "ÜZÜNTÜ YAŞIYOR"

        Ancak Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında süren bu mücadeleden en çok etkilenen isim ise kızları Shiloh Nouvelle Jolie Pitt'in olduğu öne sürülmüştü. OK! Dergisi'nin iddiasına göre; olup bitenlerden diğer kardeşleri ebeveynleri arasında "taraf tuttuğu" için Shiloh kadar sarsılmıyorlar. Oysa Shiloh Nouvelle, anne ve babası arasında kaldığı için büyük bir üzüntü yaşıyor.

        9

        İddialara göre; Shiloh'un istediği Jolie ile Pitt'in artık bu boşanma "savaşını" barışçıl bir biçimde sonuçlandırması. Ok Dergisi'ne konuşan bir kaynağın ileri sürdüğüne göre, Shiloh'nun en çok istediği anne ve babasının "yürekten gelen bir şekilde" birbirlerini bağışlaması ve hayatlarına devam etmesi.

        10

        KARDEŞLERİ ANNESİNİ DESTEKLİYOR

        Aynı kişi, Jolie ve Pitt'in diğer çocukları Maddox, Pax ve Zahara'nın "resmin bütününü göremediği" iddia etmişti. Onlara göre diğer üç çocuk, çiftin boşanma kararı verdiği andan itibaren anneleri Angelina Jolie'nin tarafından yer aldı. Özellikle Maddox'un Brad Pitt ile tartıştığı daha önce basına yansımıştı. Hatta Pitt, Maddox'a şiddet uygulamakla suçlanıp bu yüzden terapiye gitmişti. Aktör, aklandıktan sonra yeniden bir gözetmen eşliğinde çocuklarını görmeye başlamıştı.

        11

        NAMİBYA'DA DÜNYAYA GELDİ

        Shiloh Nouvelle Jolie Pitt, Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin ilk biyolojik çocuğu olarak 2006'da Namibya'da dünyaya geldi. İlk fotoğrafı People Dergisi'nin kapağında yer almıştı. O sayı 2.2 milyon sattı, 4.1 milyon dolar gelir elde edilmişti. Tüm para, Afrikalı çocuklara yardım için kullanılmıştı.

        12

        MUMYA HEYKELİ YAPILMIŞTI

        Shiloh'un Madame Tussaud Müzesi'ne anne ve babasıyla birlikte yapılan bir mumya heykeli bile konulmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ