Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında deplasmanda Altay'ı tek golle geçen Osmanlıspor, çıkışını sürdürdü.

        Başkent temsilcisi, teknik direktörlük görevine Osman Özköylü geldikten sonra oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlikle 13 puan topladı.

        Mor-sarılı ekip, Özköylü yönetimindeki ilk maçında İstanbulspor ile karşılaştı. Ligin 12. haftasında Osmanlı Stadı'nda yapılan karşılaşmayı 1-0 kazanan başkent ekibi, üç maçlık galibiyet özlemine son verdi.

        Osmanlı Stadı'nın zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle 13. haftada Tetiş Yapı Elazığspor ile Bolu'da karşılaşan mor-sarılılar, 36. dakikadan itibaren 10 kişi oynadığı müsabakadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

        Daha sonra konuk olduğu Ümraniyespor'un (0-1) yenilmezlik serisini sonlandıran Osmanlıspor, geçen hafta Bolu'da Afjet Afyonspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

        Sezonun 16. haftasında da deplasmanda Altay'ı, Burhan Eşer'in 88. dakikada attığı golle 1-0 yenen Osmanlıspor, çıkışını sürdürdü.

        Son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak üst sıralara yaklaşan Osmanlıspor, 16. hafta sonunda 26 puana ulaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler