Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

        YASAMA YÜRÜTME SİYASET

        1- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bayrampaşa Hasbahçe Davet Evi'nde üç kademe ilçe yönetimi ve mahalle başkanlarıyla buluşacak, Bayrampaşa Gençlik Merkezi'nde gençlerle bir araya gelecek.

        (İstanbul/10.00/12.00)

        2- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sarıyer, Beşiktaş ve Kağıthane'de esnaf ziyaretlerinde bulunacak.

        (İstanbul/13.30/15.10/17.00)

        3- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Sivas Green Park Hotel'de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşacak, AK Parti Sivas İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na ve Yeni Sebze Hali Açılış Töreni'ne katılacak.

        (Sivas/10.30/14.00/17.00)

        DÜNYA DİPLOMASİ

        1- Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres İstanbul Zyport ve Müşterek Koordinasyon Merkezinde denetimlere iştirak edecek.

        (İstanbul/13.00/14.00)

        SPOR

        1- Spor Toto Süper Lig'de 3. haftaya Bitexen Giresunspor-Kasımpaşa, Atakaş Hatayspor-Gaziantep FK, Fraport TAV Antalyaspor-Trabzonspor maçlarıyla devam edilecek.

        (Giresun/Hatay/19.15/Antalya/21.45)

        2- Spor Toto 1. Lig'de 2. haftaya Tuzlaspor-Beyçimento Bandırmaspor, Yılport Samsunspor-Eyüpspor ve Altınordu-Sakaryaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek.

        (İstanbul/17.00/Samsun/19.15/İzmir/21.45)

        ***

        Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler