Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde gerçekleşecek "Aile Okulu Projesi" kapsamında Beypazarı Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından açılan kurslara katılan öğretmenlerin eğitimi tamamlandı.

        Beypazarı HEM Müdürü İdris Göbütoğlu, yaptığı açıklamada, 15 öğretmenin konusunda uzmanlar tarafından verilen Aile Okulu Projesi kursunu tamamladığını söyledi.

        Önümüzdeki günlerde proje kapsamında okullarda veli toplantıları düzenleneceğini anlatan Göbütoğlu, öğrenci velilerine yönelik çalışmalar kapsamında açılacak kurslarda, bilinçli aile, bilinçli ebeveyn ve çocukların yetiştirilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

        H.E.M Müdürü İdris Göbütoğlu, 15 öğretmenin bu kapsamda eğitimler aldığını ve kendilerinin de artık eğitim verecek konumda bulunduklarını kaydetti.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz da HEM Müdürlüğünü ziyaret ederek, Göbütoğlu'ndan, Aile Okulu Projesi ve diğer çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler